Yukarımülk İlkokulu
yukarı mülk köyü pazarcık kahramanmaraş

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

MİSYON

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

08.20-14.10